15 januari 2015

 

Beste Collega’s

Allereerst namens Alinde en mij bedankt voor alle steun betuigingen de afgelopen week...

Daarnaast onze excuses voor de informatie voorziening van onze kant. We proberen echt op alle manieren iedereen te informeren
naar de mogelijkheden die we op dit moment hebben. Sinds vorige week donderdag hebben we geen beschikking meer over telefoon, ict voorzieningen, frankeermachine etc.... en ook zijn alle bankrekeningen bevroren, zodat er weinig mogelijkheden waren om op een andere manier te communiceren.

Dus hebben we geprobeerd zoveel mogelijk klanten te mailen en te bellen en zo te woord te staan en dat hebben we dan ook non stop gedaan. Mochten we je nog niet bereikt hebben; dan spijt het ons ten zeerste..

Verder met betrekking tot de nieuwe distributeur, vanochtend om 7.52 heeft Alinde een smsje gehad met daarin de boodschap dat zij de nieuwe distributeur zijn en of we de orders wilde doorgeven. Tot op heden heeft niemand van idHair ons verteld wie het zou worden en waar we met de orders naar toe moesten. Alle orders die Alinde gemaild heeft gekregen zijn inmiddels doorgegeven zodat de leveringen hervat kunnen worden. Het email adres voor de idHair, EGO of B-LONG orders is nu: order@idhair.nl

Met betrekking tot GLYNT hebben we nog geen antwoord gekregen wat te doen met de orders. Voorlopig kunnen deze naar GLYNT Duitsland gemaild worden. info@glynt.com

Voor de merken LS&B, Hipertin, Lendan, Hairgum, Keratin Revolution kan er gemaild worden met: alinde@worldofhappiness.nl

Op de vraag of we verder gaan of een doorstart maken kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Wel dat we terugkomen met een alternatief en de huidige merken die we nog hebben.

Verder zullen we via Facebook even de communicatie laten verlopen en een mailbestand aanmaken. Mochten je op de hoogte gehouden willen worden, mail dan even naar: guido@worldofhappiness.nl of laat je email achter onder dit bericht.

Nogmaals onze excuses voor de eventuele overlast.

Guido & Alinde8 januari 2015

Beste collega’s,

 

Ondanks de snelheid waarmee alles de afgelopen twee dagen op ons af is gekomen is het ons niet gelukt het geruchtencircuit voor te blijven. Zoals je misschien al gehoord hebt hebben de financiële druk die onze groei met zich meegebracht heeft en de problemen waarmee wij in 2014 in onze privé sfeer zijn geconfronteerd ertoe geleid dat de belastingdienst afgelopen woensdag onze inventaris heeft geveild.
 

In de vooraankondiging hiervan hebben wij met onze leveranciers openkaart gespeeld en zij hebben ons op alle vlakken bijgestaan om door te kunnen draaien. Op een moment kwam merk A met een plan waarin wij met een nieuw bedrijf 100% voor haar gamma konden gaan. Enige voorwaarde was dat wij merk B (onze andere grote leverancier) meldden dat wij niet meer voor hen konden distribueren. Tegenprestatie van merk A zou een grote investering zijn en bijstand in de uitvoering van onze nieuwe strategie. Alles was in onze optiek duidelijk afgesproken en bevestigd, het personeel was op de hoogte en voor merk B hebben we een nieuwe distribiteur gezocht.
 

Op 6 januari bleek ons vertrouwen in merk A echter ongegrond, volledig onverwacht werd ons medegedeeld dat merk A in contact gekomen is met een andere distribiteur en dat zij hiermee verder gaat.
 

Het gevolg van deze actie is dat wij zowel merk A als merk B (samen verantwoordelijk voor 70% van onze omzet) niet meer kunnen leveren en we hebben moeten besluiten alle activiteiten van World of Happiness te staken.
 

We willen iedereen op deze manier op de hoogte brengen van de werkelijke situatie en onze verontschuldigingen aanbieden voor de eventuele overlast die we bezorgen. We hebben ons uiterste best gedaan alles zo goed mogelijk te laten verlopen en de service hoog te houden, zoals je dat altijd van ons gewend bent geweest, echter vanwege bovenstaande situatie konden we dit niet altijd even waar maken.
 

In de afgelopen 7 jaar hebben we veel plezier beleefd aan onze samenwerking met elke klant en ons personeel. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor het vertrouwen en plezier dat jullie ons hebben gegeven.


Tot nader bericht kunnen bestellingen van alle merken gemaild worden aan: alinde@worldofhappiness.nl.
Wij zorgen ervoor dat je bestelling bij het juiste merk terecht komt en je de spullen alsnog tijdig ontvangt.

 

Guido Smallenbroek en Alinde Hartog